måndag 2 november 2015

Varma kläder i kalla väder

Hösten har varit ganska jobbig hittils... 
Hela familjen haft magsjuka, flunssa och feber. Flickan min har haft två omgånger av öroninflammation och magsjuka. Stackars liten. Nu är hon äntligen frisk och har börjat på dagis igen.Mina små besparningar gick upp i rök när vi var sjuka,fast det var inte så mycket så harmar det ändå.

Vi fick söka kläder till tösen från HOPE ry, en välgörenhetsorganisation som hjälper familjer som har det svårt ekonomiskt. Hjälpen vi har fått av HOPE ry har det sparat mig av en massa stress. Jag minns en höst då jag hade svårt att sova om nätterna när jag funderade varifrån vi skulle hitta vinterkläder, allt är ju så hemskt dyrt.Vi har behövt hjälp flera gånger tidigare, förra året fick vi också hjälp för  varma kläder.  Iår hittade jag åt tösen en varm ylledräkt, höstskor, två mössor,halsvärmare,vinterskor (som jag glömde att ta med i bilden)utehandskar och en dunjacka. 


Yllestrumpor och några par yllevantar har vi kvar från förra vintern, så det behövde vi inte. Jag tycker att det är jätteviktigt att man inte är snål, utan tar endast det man behöver. Det finns säkert personer som tar mer än det behövs, men det är viktigt att tänka på andra också. Det finns ju så många som behöver hjälp.

 Varma innekläder var ganska svårt att få tag i, det fanns inte så mycket kläder i tösens storlek beroende säkert att barn i fyraårsåldern sliter ut sina kläder.
Ska försöka hitta billiga innekläder på någon loppis.
Trevlig början på veckan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar